Meny
Handlekurv

Dress til gutt 4 år - 13 år

Dress til gutt 4 år - 13 år

Masse penklær for gutter fra 4 år til 13 års alderen. Dresser og annet til fest og hverdags.

Merke: STAN-DAR
Pen dress fra Stan-dar i to deler, bestående av jakke og bukse. Mørk blå dress med dekorative detaljer.Jakken festes med to knapper, har fine lilla detaljer på jakkeslaget og kragen samt over lommene. Moderne passform, og to splitter bak.Buksene er komfortable og med et pent fall.Laget av 45 % ull, ..
kr 799,00
Eks. moms:kr 639,20
Merke: STAN-DAR
Blårutete dress fra Stan-dar, i tre deler bestående av jakke, vest og bukse i samme stoff. En tøff dress med fin passform.Knappene er sorte, og avviker derfor litt fra bildet.Laget av 70 % polyester, 25 % ull og 5 % viskose.Dressen kan vaskes for hånd, eller renses. Strykes ved lav temperatur.F..
kr 899,00
Eks. moms:kr 719,20
Stan-dar 3-delt dress til barn
Populær -17 %
Merke: STAN-DAR
Klassisk mørk dress i tre deler bestående av jakke, vest og bukse. Stoffet er svakstripete og har en pen glans.Jakken har et pent snitt, to splitter bak, tre knapper på ermene og to i front. Den har innelommer på hver side, og to lommer foran. Pent "silke" for innvendig.Vesten kan kneppes ..
kr 750,00 kr 899,00
Eks. moms:kr 600,00
Merke: STAN-DAR
Klassisk mørk blå dress i to deler. Består av jakke og bukse i eksklusivt stoff.Jakken har dekorativ rød søm, hvite og blå knapper og "silke" for innvendig. Jakken festes med to knapper, mens det er to knapper på ermene.Buksen har et pent snitt og fin passform. Lommer og beltehemper, samt knepping o..
kr 799,00
Eks. moms:kr 639,20
Merke: STAN-DAR
Ungdomsdress i to deler bestående av jakke og bukse. Flott dress til konfirmasjon og andre anledninger.Pen glans i stoffet, og stilige rød detaljer. Jakken har to splitter bak, kneppes med to knapper og har lilla for innvendig.Bukse med knepping, glidelås og beltehemper.Laget av 50% polyester, 45% u..
kr 999,00
Eks. moms:kr 799,20
Drægni Suits 3-delt dress Drægni Suits 3-delt dress
Populær -20 %
Merke: Drægni Suits
Flott 3-delt dress til barn fra Drægni Suits. En elegant dress med pent stoff og fin passform.Dressen er i tre deler, med jakke, vest og bukse i samme stoff.Pen jakke med to splitter bak, lommer foran og innvendig, samt en brystlomme. To knapper i front.Vest med fire knapper og to lommer foran.Bukse..
kr 875,00 kr 1.099,00
Eks. moms:kr 700,00
Merke: Drægni Suits
Blå 3-delt dress fra Drægni Suits, i et flott svakt prikkete stoff med et stilig utseende. Dressen består av jakke, vest og bukse. Jakken har to knapper foran, og knapper på ermene. Vesten gir en høytidelig og fin stil. Buksen kan legges opp eller ned, og har justerbar midje.Laget av 45 % ull, 50 % ..
kr 1.099,00
Eks. moms:kr 879,20
Merke: Drægni Suits
Sort dress fra Drægni Suits i tre deler bestående av jakke, vest og bukse. Stoffet er glatt med en pen struktur.Dressen har et pent snitt, og god passform.Jakken kan kneppes med to knapper, har to lommer foran, to innerlommer og brystlomme.Vesten har fire knapper og to lommer i front. Elegant b..
kr 750,00 kr 1.099,00
Eks. moms:kr 600,00
Merke: Drægni Suits
Flott 5-delt dress fra Drægni Suits, i blåsvart med hvit jacquard sydd vest. Halspynt lommetørkle i samme stoff som vesten.Jakken er med to splitter, kneppes med to knapper og har lommer i front.Buksen er i samme stoff som jakken og har lommer, knepping, glidelås og beltehemper.Vesten er sydd i hvit..
kr 1.199,00
Eks. moms:kr 959,20
Merke: Drægni Suits
Flott 5-delt marineblå dress fra Drægni Suits, med stilig rutet grå vest. Matchende sløyfe og lommetørkle i samme stoff som vesten medfølger. Moderne passform.Jakken festes med to knapper, den har lommer med klaff og brystlomme.Bukse med knepping og glidelås. Justerbar midje. Buksene kan forlenges.L..
kr 1.199,00
Eks. moms:kr 959,20
Merke: Drægni Suits
Mørk blå dress fra Drægni Suits, med flotte detaljer og fint stoff. Jakken har satengvevde detaljer over lommene, og blåhvite knapper som gir en pen kontrast. Jakken kneppes med to knapper, den har to knapper på ermene, og to splitter bak.Buksen er i samme stoff, med samme blåhvite knapp. Har o..
kr 999,00
Eks. moms:kr 799,20
Merke: Drægni Suits
Mørk grå dress fra Drægni Suits i to deler, bestående av jakke og bukse. En stilig dress i et fint stoff med pen struktur.Jakken har to splitter bak, kneppes med to knapper og har lommer både foran og innvendig.Buksen har en fin passform, og  har lommer, beltehemper, knepping og glidelås.L..
kr 999,00
Eks. moms:kr 799,20
Viser 1 til 12 av 23 (2 sider)
Vi bruker cookies
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre handleopplevelse. Du kan lese mer her Personvern