Personvern

Vi er opptatt å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte.

 

Når du handler hos Pyntebarn.no, oppbevarer vi den informasjonen du oppgir slik som navn, adresse, e-post osv. Dette er nødvendig både for å kunne sende deg varene, og pålagt i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering.

 

Hvis du betaler med kort, vil ikke noe kortinformasjon bli lagret hos oss, da du blir videresendt til vår betalings partner for gjennomføringen av selve betalingen. Kortinformasjonen blir oppbevart hos betalingspartner for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

 

Vi samler inn statistiske data om hvilke produkter og kategorien våre kunder klikker seg inn på, eller søker på for å lære hva våre kunder er opptatt av, samt kunne tilby det sortimentet våre kunder ønsker. Denne informasjonen brukes også til å kunne vise deg relaterte produkter. Hvis du har bedt om å motta nyhetsbrev, vil vi også kunne tilby deg relevante produkter ved å bruke denne statistikken. Informasjonen brukes også til å produsere trafikkstatistikker for kapasitetsplanlegging o.l.

 

Vi sender en liten cookie til maskinen din for å kunne gjennomføre din registrering og kjøp. Vi forsøker i tillegg å lagre en permanent cookie for å gjenkjenne deg neste gang du besøker oss. Denne kan slettes i nettleseren din via innstillinger, om du ønsker.

 

Vi sender deg nyhetsbrev om du ønsker. Det er frivillig å motta slik brev, og du må eksplisitt melde deg på nyhetsbrevet ved registrering. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet gjennom «min side».

 

Norkids AS selger ikke opplysninger til tredjepart. Dine personopplysninger blir heller ikke byttet eller videreformidlet med tredjepart. Unntak fra det siste er betalingspartner og transportør for å kunne gjennomføre handelen.

 

Norkids AS ved styreleder er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger slik det er beskrevet ovenfor.